+90 212 238 55 35

Sosyal Medyada Biz}

Amerika Vize Başvuru Servisi
Amerika Vize Başvurularında "başvuru onay oranı" en yüksek Vize Servisiyiz. Hemen arayın: +90 212 238 55 35 / +90 532 451 81 71
Hemen Başvur

Genel Bilgiler

Destekleyici dokümanlar nelerdir? Vize görüşmeniz için gereken dökümanların listesi aşağıdadır: D.’ye giriş yapacağınız tarihten itibaren en az 6 ay geçerli olan pasaport DS-160 – yalnızca onay sayfasının çıktısı Son altı ayda beyaz fon ile çekilmiş, 5×5 cm boyutunda bir adet...
(A, G, NATO) Diplomatik ve Resmi Vizeler (B) İş, Turizm, Tıbbi Tedavi (C) ABD’den Transit Geçiş (D) Mürettebat Vizesi (E1/E2/E3) Tüccar / Yatırımcı Vizesi (F/M) Akademik Eğitim veya Dil Öğrencisi / Mesleki veya Akademik Olmayan Eğitim Vizeleri (J) Değişim Programı...
Konsoloslukla nasıl temasa geçerim? Yapmış olduğunuz veya yapmayı planladığınız ancak cevabını bulamadığınız, vize başvurunuza yönelik sorularınızı Ankara ABD Büyükelçiliği Konsolosluk Bölümü’ne buradan İstanbul ABD Başkonsolosluğu Konsolosluk Bölümü’ne buradan iletebilirsiniz Eğer göçmen olmayan vize bölümü tarafından pasaportunuz ya da herhangi bir döküman göndermeniz istendiyse lütfen aşağıdaki...
Nasıl başvuru yapılır? Ankara ve İstanbul’daki vize bölümlerinden randevu alabilmek için öncelikle öncelikle DS-160 formunuzun eksiksiz ve doğru şekilde doldurulması gerekmektedir. DS-160formunu sizin adınıza doldurabilmemiz için ABD Vize Ön Bilgi Formunu eksiksiz ve doğru bilgiler ile doldurmanız gerekmektedir. (ABD Vize Ön...
İdari İşlemler Hakkında Amerika Konsolosluğu bazı durumlarda başvurunuzu incelemeye alır ve değerlendirme için biraz zamana ihtiyaç duyar. Bu süreçte başvurunuzu takip edebilmeniz için konsolosluğun bir takip sistemi bulunmaktadır. DS-160 formunuzdaki Başvuru numaranızı bulunuz. (Örnek: AA0025B45T) Ankara için buradan kontrol ediniz. İstanbul...
Vize görüşmesine ihtiyacım var mı? Aşağıdaki kriterlere uyan ve B-1/B-2 veya C-1/D vizelerine başvuran kişilerin Konsolosluk Bölümü’ne gelerek vize görüşmesi yapması gerekmeyebilir. 14 yaşın altındaki başvuru sahipleri Ebeveynlerden herhangi birinin aynı türde geçerli ABD vizesi olması gerekmektedir. 79 yaşın üstündeki başvuru sahipleri Başvuru yapılan tarihte...